Kardemomme-sourcream-vafler

Kardemomme-sourcream-vafler

Oppdag en enkel oppskrift på cardamom sour-cream waffles. Perfekt til frokost eller brunch med en deilig smak av kardemomme og kremet rømme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 3. 3/4 teskje bakepulver
  • 4. Rundt 1/4 teskje salt
  • 5. 1 teskje malt kardemomme
  • 6. 1 kopp helmelk
  • 7. 1 kopp rømme
  • 8. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 9. 1 spiseskje mild honning
  • 10. 2 store egg
  • 11. 3 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
  • 12. Tilbehør: tyttebærsyltetøy
  • 13. Pynt: melis

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm vaffeljernet til det er varmt. Visp sammen mel, bakepulver, natron, salt og kardemomme. Visp sammen de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend deretter inn i melblandingen til det akkurat er blandet. Lett børst vaffeljernet med olje og stek vafler etter produsentens anvisninger.
  2. 22. Forvarm vaffeljirket til det er varmt.
  3. 33. Visp sammen mel, bakepulver, natron, salt og kardemomme.
  4. 44. Visp sammen de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend deretter inn i melblandingen til det akkurat er blandet.
  5. 55. Lett børst vaffeljernet med olje og stek vafler etter produsentens anvisninger.