
Kald rødbete-, appelsin- og dill-suppe
oppdag en frisk og kald rødbete-, appelsin- og dill-suppe, perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 bokser á 15 unser juliennesylte rødbeter, drenert, 3/4 kopp av væsken reservert
- 2. 1 1/2 kopper fersk appelsinjuice
- 3. 1 1/2 kopper lettmelk med 2 % fett
- 4. 3 spiseskjeer hakket fersk dill
- 5. 1 1/2 kopper finhakket, uskadet engelsk hothouse-agurk (ca. 1/2 stor)
- 6. Ekstra hakket fersk dill
Fremgangsmåte
- 11. Bland halvparten av rødbetene, halvparten av den reserverte rødbetvannet og halvparten av appelsinjuicen i en blender. Kjør til jevnt. Rør inn halvparten av kulturmelken og 1 1/2 spiseskje hakket dill. Overfør til en stor bolle. Gjenta med resten av rødbetene, rødbetvannet, appelsinjuicen, kulturmelken og dill. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet i minst 3 timer. (Kan lages 2 dager i forveien. Dekk til og oppbevar kaldt.)
- 22. Bland halvparten av rødbetene, halvparten av den reserverte rødbetvannet og halvparten av appelsinjuicen i en blender. Kjør til jevnt. Rør inn halvparten av kulturmelken og 1 1/2 spiseskje hakket dill. Overfør til en stor bolle. Gjenta med resten av rødbetene, rødbetvannet, appelsinjuicen, kulturmelken og dill. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet i minst 3 timer. (Kan lages 2 dager i forveien. Dekk til og oppbevar kaldt.)
- 33. Pynt suppen med agurk og ekstra dill. Server i skåler.
- 44. Pynt suppen med agurk og ekstra dill. Server i skåler.

.jpg?)


