Ruccolasalat

Ruccolasalat

oppskrift på insalata di rucola, en frisk og smakfull salat med rucola, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 ss fersk sitronsaft
  • 2. 1/2 fedd hvitløk
  • 3. 1 ss italiensk persille
  • 4. 1 ts kapers
  • 5. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 6. 4 kopper fersk ruccola
  • 7. 2 oz Parmesan

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg sitronsaft, hvitløk, persille og kapers i en blender og kjør til det er jevnt. Tilsett sakte olje og kjør til det er emulgeret. Vend ruccola med dressingen. Fordel på tallerkener. Bruk en ostehøvel til å skjære tynne skiver av Parmesan og legg ost på hver salat.
  2. 22. Legg sitronsaft, hvitløk, persille og kapers i en blender og kjør til det er jevnt. Tilsett sakte olje og kjør til det er emulgeret. Vend ruccola med dressingen. Fordel på tallerkener. Bruk en ostehøvel til å skjære tynne skiver av Parmesan og legg ost på hver salat.