
Urtesalt
oppskrift på herb salt, en enkel og smakfull krydderblanding laget med urter som gir maten en frisk og aromatisk smak. perfekt til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
frokost
Ingredienser
- 8 friske salvieblader
- 1/4 kopp fersk rosmarin
- 2 spiseskjeer fersk timian
- 1 kopp kosher-salt
- 1 spiseskje knuste rød pepperflak
- 1 teskje fennikelfrø
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Puls safran, rosmarin og timian i en foodprosessor til de er grovhakket. Tilsett salt, rød pepperflak, fennikelfrø og svart pepper, og kjør til det er godt blandet. Forbered gjerne i forveien: Saltet kan lages opptil 2 måneder i forveien. Oppbevar det lufttett ved romtemperatur.
- 2Puls safran, rosmarin og timian i en foodprosessor til de er grovhakket. Tilsett salt, rød pepperflak, fennikelfrø og svart pepper, og kjør til det er godt blandet.
- 3Forbered gjerne i forveien: Saltet kan lages opptil 2 måneder i forveien. Oppbevar det lufttett ved romtemperatur.