Hello Fresh Mobile Banner
Huevos Rancheros

Huevos Rancheros

oppskrift på huevos rancheros, en tradisjonell meksikansk frokostrett med egg, tortillas og salsa. perfekt for en smakfull start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 6 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 8 (5-tommers) mais tortillas
  • 3. 2 (14- til 15-unse) bokser hele tomater i juice
  • 4. 1/2 kopp hakket hvit løk
  • 5. 1/4 kopp hakket fersk koriander, pluss ekstra til pynt
  • 6. 1 spiseskje hakkede hermetiske chipotle-chili i adobo
  • 7. 2 hvitløksfedd, grovhakket
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 8 store egg

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett ovnracket i midten av ovnen og forvarm ovnen til 200°F. Stabl 4 ovnsikre tallerkener på ovnracket for å varme dem. Varm 1 spiseskje olje i en 25 cm tung stekepanne over moderat varme til den er varm, men ikke røyker. Stabl 2 tortillalefser i pannen og kok i 30 sekunder, snu deretter stabelen med tang og kok i ytterligere 30 sekunder. Mens den andre tortillaen koker på bunnen, vend den øverste tortillaen med tang, og hold tortillalefsene stablet. Snu stabelen igjen og kok på samme måte, vend den øverste tortillaen og snu stabelen igjen slik at begge tortillalefser blir myke og begge sider puffes litt opp, før de faller sammen igjen (ikke la dem bli brune eller sprø). Pakk tortillalefsene løst inn i folie og hold dem varme i ovnen. Stek de resterende tortillalefsene på samme måte, og tilsett 1 spiseskje olje i pannen for hver batch. (Rengjør ikke pannen.) Mos tomatene med saften, løk, koriander, chipotle, hvitløk og salt i en blender til det er veldig glatt. Tilsett forsiktig blandingen i den varme pannen (den kan sprute) og la det småkoke, rør av og til, til salsaen er litt tykkere, ca. 10 minutter. Varm 1 spiseskje olje i en 30 cm tung non-stick stekepanne over moderat høy varme til den er varm, men ikke røyker. Knekk 4 egg i pannen og kok i 3 til 4 minutter for rennende plommer, eller til ønsket stekegrad. Overfør til en tallerken og hold varm, dekket, og kok de resterende 4 eggene i den resterende spiseskjeen olje på samme måte. Krydre eggene med salt og pepper. Skje 1/4 kopp salsa på hver tallerken og legg på 2 tortillalefser, litt overlappende. Overfør 2 egg til hver tortilla på tallerkenen og topp med litt av den rester