
Raclette-osttoast
oppskrift på deilige raclette cheese toasts, perfekte som forrett eller frokost. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. En helkornsbaguette eller annen helkorns landbrød
- 2. 225 gram kald racletteost
- 3. 4 teskjeer fullkorns sennep
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm broileren. Skjær diagonalt åtte skiver på 1/2 tomme tykkelse av brødet, og sett resten til side for en annen bruk. Legg brødskivene på et stekebrett og rist den ene siden under broileren, ca. 10 cm fra varmekilden, og la broileren være på. Bruk en ostehøvel til å skjære raclette i tynne skiver. Vend brødskivene og smør 1/2 teskje med sennep på den u-ristede siden av hver skive. Topp brødskivene med ost og sett dem tilbake under broileren til osten akkurat har smeltet, ca. 2 minutter.