
Kokosmelk pisket krem
Lær hvordan du lager luftige og smakfulle kokosmelk pisket krem. Perfekt til dessert, kaker og frokost. En enkel oppskrift for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. Én 13,5 oz boks med hel kokosmelk
- 2. 3 spiseskjeer melis
- 3. 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Oppbevar boksen med kokosmelk opp ned i kjøleskapet over natten. Neste morgen, snu boksen riktig vei og åpne den. Sil væsken over i en separat beholder og kast den. Legg kokosmelkfaststoffene i en stor bolle og tilsett melis og vanilje. Pisk med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til blandingen ligner pisket krem, ca. 1 minutt. Bruk umiddelbart som erstatning for pisket krem som glasur eller som tilbehør.
- 22. Oppbevar boksen med kokosmelk opp ned i kjøleskapet over natten.
- 33. Neste morgen, snu boksen riktig vei og åpne den. Sil væsken over i en separat beholder og kast den.
- 44. Legg kokosmelkfaststoffene i en stor bolle og tilsett melis og vanilje. Pisk med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til blandingen ligner pisket krem, ca. 1 minutt.
- 55. Bruk umiddelbart som erstatning for pisket krem som glasur eller som tilbehør.