Kokosmelk pisket krem

Kokosmelk pisket krem

Lær hvordan du lager luftige og smakfulle kokosmelk pisket krem. Perfekt til dessert, kaker og frokost. En enkel oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. Én 13,5 oz boks med hel kokosmelk
  • 2. 3 spiseskjeer melis
  • 3. 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Oppbevar boksen med kokosmelk opp ned i kjøleskapet over natten. Neste morgen, snu boksen riktig vei og åpne den. Sil væsken over i en separat beholder og kast den. Legg kokosmelkfaststoffene i en stor bolle og tilsett melis og vanilje. Pisk med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til blandingen ligner pisket krem, ca. 1 minutt. Bruk umiddelbart som erstatning for pisket krem som glasur eller som tilbehør.
  2. 22. Oppbevar boksen med kokosmelk opp ned i kjøleskapet over natten.
  3. 33. Neste morgen, snu boksen riktig vei og åpne den. Sil væsken over i en separat beholder og kast den.
  4. 44. Legg kokosmelkfaststoffene i en stor bolle og tilsett melis og vanilje. Pisk med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til blandingen ligner pisket krem, ca. 1 minutt.
  5. 55. Bruk umiddelbart som erstatning for pisket krem som glasur eller som tilbehør.