Prosciutto-, Munster- og spisskummenmaisbrødsmørbrød

Prosciutto-, Munster- og spisskummenmaisbrødsmørbrød

en smakfull oppskrift på sandwich med prosciutto, munsterost og cumin-inspirert maisbrød, perfekt for en smakfull lunsj eller middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 oppskrift med spisskummen-maisbrød, avkjølt til romtemperatur
  • 3 spiseskjeer honning-sennep (finnes i spesialbutikker og noen supermarkeder)
  • 1/2 pund tynne skiver prosciutto (finnes i spesialbutikker og noen supermarkeder)
  • 1/2 pund tynne skiver MÜnster-ost
  • 3/4 kopp hvetemel
  • 1 kopp gult maismel
  • 1 spiseskje sukker
  • 1 1/2 teskjeer hevemiddel (dobbelvirkende bakepulver)
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp melk
  • 1 stort egg, lett pisket
  • 1 spiseskje usaltet smør, smeltet og avkjølt
  • 2 teskjeer spisskummenfrø

Fremgangsmåte

  1. 1Del maisbrødet i to, og skjær hver halvdel tvers over i 4 biter (hver ca. 10 x 5 cm). Halvér hver bit horisontalt med en serrated kniv, og smør den nederste halvdelen av maisbrødet med litt av sennepen. Legg skinke og MÜnsterost i lag på de nederste halvdelene, dekk med de øverste halvdelene av maisbrødet, og pakk hver sandwich inn i folie eller plastfolie.
  2. 2Del maisbrødet i to, og skjær hver halvdel tvers over i 4 biter (hver ca. 10 x 5 cm). Halvér hver bit horisontalt med en serrated kniv, og smør den nederste halvdelen av maisbrødet med litt av sennepen. Legg skinke og MÜnsterost i lag på de nederste halvdelene, dekk med de øverste halvdelene av maisbrødet, og pakk hver sandwich inn i folie eller plastfolie.
  3. 3For å lage spisskummenmaisbrød: I en bolle rører du sammen melk, maismel, sukker, bakepulver og salt. Tilsett melk, egg, smør og spisskummenfrø, og rør deigen godt sammen til den er jevn. Fordel røren i et jevnt lag i en smurt 20 cm kvadratform. Stek maisbrødet midt i en forvarmet ovn på 220°C (425°F) i 20 til 25 minutter, eller til det løsner fra kantene og toppen er gyllen. Vend det ut av formen og legg det på en skjærefjøl.
  4. 4I en bolle rører du sammen melk, maismel, sukker, bakepulver og salt. Tilsett melk, egg, smør og spisskummenfrø, og rør deigen godt sammen til den er jevn. Fordel røren i en smurt 20 cm kvadratform. Stek maisbrødet midt i en forvarmet ovn på 220°C (425°F) i 20 til 25 minutter, eller til det løsner fra kantene og toppen er gyllen. Vend det ut