
Hjemmelaget fransk løkdip
lær hvordan du lager en deilig fransk løkdip fra bunnen av med en enkel oppskrift. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 2. 1 ½ kopper hakket løk
- 3. ¼ teskje kosher salt
- 4. 1 kopp rømme
- 5. 1 kopp majones
- 6. ½ teskje hvitløkspulver
- 7. ¼ teskje malt hvit pepper
- 8. ½ teskje kosher salt
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme; tilsett løken og 1/4 teskje kosher salt. Kok og rør til løken er karamellisert til en fin gyldenbrun farge, ca. 20 minutter. Fjern løken fra varmen og avkjøl.
- 22. Bland sammen rømme, majones, hvitløkspulver, hvit pepper og resten av kosher saltet. Rør inn løken når den er avkjølt. Dekk til og sett dipen i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.