Hjemmelaget fransk løkdip

Hjemmelaget fransk løkdip

lær hvordan du lager en deilig fransk løkdip fra bunnen av med en enkel oppskrift. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1 ½ kopper hakket løk
  • 3. ¼ teskje kosher salt
  • 4. 1 kopp rømme
  • 5. 1 kopp majones
  • 6. ½ teskje hvitløkspulver
  • 7. ¼ teskje malt hvit pepper
  • 8. ½ teskje kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme; tilsett løken og 1/4 teskje kosher salt. Kok og rør til løken er karamellisert til en fin gyldenbrun farge, ca. 20 minutter. Fjern løken fra varmen og avkjøl.
  2. 22. Bland sammen rømme, majones, hvitløkspulver, hvit pepper og resten av kosher saltet. Rør inn løken når den er avkjølt. Dekk til og sett dipen i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.