
Granateple- og champagnepunsj
Lær hvordan du lager en deilig pomegranate-champagne punch. Perfekt for festlige anledninger i sommer eller julens høytider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke
Ingredienser
- 1/2 kopp vann
- 1/2 kopp sukker
- 2 750-ml flasker kaldt brut Champagne
- 1 1/2 kopper hvit rom
- 1 1/4 kopper granateplejuice
- 1 stor sitron, tynne skiver
- Granateplefrø
- Friske mynteblader
- 1 isblokk
Fremgangsmåte
- 1Kok opp 1/2 kopp vann og sukker i en liten kjele, rør til sukkeret er oppløst. La det småkoke i 5 minutter. Avkjøl sirupen helt. Bland Champagne, rom og granateplejuice i en stor bolle. Tilsett nok sirup til å søte etter smak. Rør inn sitronskiver, granateplefrø og mynteblader. Legg isblokken i bollen.
- 2Kok opp 1/2 kopp vann og sukker i en liten kjele, rør til sukkeret er oppløst. La det småkoke i 5 minutter. Avkjøl sirupen helt.
- 3Bland Champagne, rom og granateplejuice i en stor bolle. Tilsett nok sirup til å søte etter smak. Rør inn sitronskiver, granateplefrø og mynteblader. Legg isblokken i bollen.