Hello Fresh Mobile Banner
Granateple- og champagnepunsj

Granateple- og champagnepunsj

Lær hvordan du lager en deilig pomegranate-champagne punch. Perfekt for festlige anledninger i sommer eller julens høytider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke

Ingredienser

  • 1/2 kopp vann
  • 1/2 kopp sukker
  • 2 750-ml flasker kaldt brut Champagne
  • 1 1/2 kopper hvit rom
  • 1 1/4 kopper granateplejuice
  • 1 stor sitron, tynne skiver
  • Granateplefrø
  • Friske mynteblader
  • 1 isblokk

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 1/2 kopp vann og sukker i en liten kjele, rør til sukkeret er oppløst. La det småkoke i 5 minutter. Avkjøl sirupen helt. Bland Champagne, rom og granateplejuice i en stor bolle. Tilsett nok sirup til å søte etter smak. Rør inn sitronskiver, granateplefrø og mynteblader. Legg isblokken i bollen.
  2. 2Kok opp 1/2 kopp vann og sukker i en liten kjele, rør til sukkeret er oppløst. La det småkoke i 5 minutter. Avkjøl sirupen helt.
  3. 3Bland Champagne, rom og granateplejuice i en stor bolle. Tilsett nok sirup til å søte etter smak. Rør inn sitronskiver, granateplefrø og mynteblader. Legg isblokken i bollen.