Monster Pops

Monster Pops

Lær hvordan du lager monster pops, en morsom og fargerik dessert som passer for alle anledninger. En enkel oppskrift for både barn og voksne.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 10
dessert

Ingredienser

  • 48 ubehandlede Basic Cake Balls, avkjølt
  • 2 kg lilla sukkerglasur
  • Dyp, mikrobølgeovnsikker plastskål
  • 48 papirpinnestikker til lollipop
  • Styroporkloss
  • Stor sprøyteflaske
  • Hvit sukkerskriver
  • Sjokoladeknapper
  • Blå spiselig blekkpenn
  • Svart spiselig blekkpenn

Fremgangsmåte

  1. 1For å dekorere: La kakeballene være avkjølt og i kjøleskapet. Smelt den lilla sukkerglazuren i en mikrobølgeovnsikker plastskål, i henhold til instruksjonene på pakken. Glazuren bør være omtrent 7,5 cm dyp for enklere dypping. (Jeg pleier å jobbe med omtrent 450 gram av gangen.) Når du er klar til å dyppe, ta ut noen få kakeballer av gangen fra kjøleskapet, og hold resten avkjølt. Dypp én og én, og dypp omtrent 1,5 cm av tuppen på en sukkerspydstang i den smeltede glazuren, og sett stangen rett inn i en kakeball, og press den ikke mer enn halvveis gjennom. Dypp kakeballen i den smeltede glazuren, og rist av overflødig glaze. Hold kakeballen over skålen med den ene hånden, og tap lett på håndleddet med den andre hånden. Hvis du bruker hånden som holder kakeballen til å riste av overflødig glaze, vil kraften i bevegelsen bli for sterk og kan få kakeballen til å løsne eller fly av sukkerspydstangen. Å tappe på håndleddet som holder kakeballen absorberer noe av støtet. Overflødig glaze vil falle av, men du må rotere sukkerspydstangen slik at glazuren ikke samler seg på den ene siden, noe som kan gjøre den for tung på den siden. Hvis det begynner å samle seg for mye glaze ved bunnen av stangen, kan du enkelt tørke det bort med fingeren mens du roterer stangen. Dette kan skje hvis glazuren er for tynn eller for varm. Det er ikke så vanskelig som det høres ut; det tar bare litt øvelse. La det tørke i en skumgummiblock. Hell den resterende lilla glazuren i en stor sprøyteflaske, og lag tilfeldige, dryppende linjer rundt monsterhodet. La det tørke helt i skumgummiblocket. På noen av kakeballene kan du sprøyte to små hvite sirkler med en god