
Sommerhage tortelloni
oppskrift på sommer garden tortelloni, perfekt for varme dager. enkel å lage, full av smak og friskhet. ideell for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pose tørket ostetortelloni (8 unser)
- 2. 1 stor hvitløksfedd, finhakket
- 3. 2 unser tynne skiver prosciutto, kuttet i strimler
- 4. 2 kopper mais (fra 4 ører)
- 5. 1/2 stang usaltet smør
- 6. 2 mellomstore tomater
- 7. 1/2 kopp hakket basilikum
Fremgangsmåte
- 11. Kok tortelloni i en pastakjele med kokende, saltet vann (2 spiseskjeer salt for 6 liter vann) i henhold til pakkens anvisninger. Mens tortellonien koker, kok hvitløk, prosciutto, mais, 1/2 teskje salt og 1/4 teskje pepper i smør i en stor, tykk stekepanne over middels høy varme, rør av og til, til maisen er akkurat mør, ca. 4 til 5 minutter. I mellomtiden, hakk tomatene. Bland mais og tomater i en stor bolle. Sett til side 1/4 kopp av pastavannet, sil deretter tortellonien og tilsett den i grønnsakene sammen med det reserverte pastavannet og basilikum. Vend godt og smak til med salt og pepper.