
Svinefilet med fersken- og pekannøttsaus
Lær hvordan du lager saftig pork tenderloin med en smakfull fersken- og pekansaus. En perfekt rett for sommermiddager eller når du ønsker noe ekstra godt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss olivenolje
- 2. 1 svinenakke (ca. 450 g), skåret i skiver på ca. 2 cm tykkelse
- 3. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 4. 2 grønne løk, skivet (ca. 1/4 kopp)
- 5. 1 boks (ca. 310 g) Campbell's® kremede gullsopp-suppe
- 6. 1 boks (ca. 425 g) skivede fersken i juice, drenert, og lagre juicen
- 7. 3 ss soyasaus med lavt saltinnhold
- 8. 2 ss honning
- 9. 1/4 kopp pekannøtter, ristet og brutt i store biter
- 10. Varm kokt ris
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en 25 cm stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett svinekjøttet og kok til det er godt brunt på begge sider. Fjern svinekjøttet fra pannen.
- 22. Tilsett hvitløk og løk i pannen og kok og rør i 1 minutt. Rør inn suppen, ferskenjuice, soyasaus og honning i pannen og varm opp til kokepunktet. Kok i 5 minutter eller til suppen og blandingen er litt redusert.
- 33. Legg svinekjøttet tilbake i pannen. Rør inn ferskenbitene. Senk varmen til lav. Kok til svinekjøttet er gjennomstekt. Rør inn pekannøttene. Server svinekjøttet og sausen med ris. Strø over ekstra skiver av grønn løk, hvis ønskelig.





