
Duffs Karrisa Pasta Salat
Lær hvordan du lager en deilig og enkel currypasta salat med denne oppskriften. Perfekt for sommergrilling og lette måltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Kosher salt
- 2. 8 unser makaroni med albueform
- 3. 1/4 kopp kald melk
- 4. 2 spiseskjeer karri (helst Madras-stil)
- 5. 1/4 kopp peanøttolje
- 6. 2 spiseskjeer majones
- 7. 1/4 kopp mangochutney, finhakket
- 8. 1/4 kopp risvineddik
- 9. Nykvernet pepper
- 10. 1 pose på 10 unser brokkolislaw
- 11. 1/2 kopp hakkede vårløk
- 12. 1/4 kopp grovhakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett makaroni og kok til den er al dente; sil av vannet og bland med melken i en stor bolle.
- 22. I mellomtiden, rist karripulveret i en liten tørr stekepanne over middels varme til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Visp inn peanøttoljen og kok til oljen har fått en karri-farge; la det avkjøle. Visp majones, chutney og karriojen i en stor bolle, og visp deretter inn eddiken for å lage en jevn dressing. Krydre med 1/4 teskje salt og pepper etter smak.
- 33. Tilsett brokkolislaw, vårløk og koriander i dressingen og vend godt sammen. Rør inn pastaen og vend forsiktig slik at den dekkes av dressingen. Dekk til og sett i kjøleskapet til servering.
- 44. Fotograf: Rick Lew





