Kjøttboller av kalkun

Kjøttboller av kalkun

oppskrift på saftige kalkunboller som er perfekte som forrett eller hovedrett. enkle å lage og sunne. prøv våre kalkunboller i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 lb kjøttdeig av kalkun
  • 1 egg
  • 1/2 kopp krydrede brødsmuler
  • 1 ts hakket løk
  • 1/4 ts hvitløkspulver
  • 1/8 ts svart pepper
  • 1 ss tomatpuré eller 2 ss ketchup

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader. Bland alle ingrediensene godt. Form kjøttboller av 1 ss av blandingen og rull dem til baller. Stek dem i 15 til 20 minutter på en lett oljet stekeplate på 25 x 38 cm (10 x 15 tommer), eller til kjøttbollene ikke er rosa i midten.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader. Bland alle ingrediensene godt. Form kjøttboller av 1 ss av blandingen og rull dem til baller. Stek dem i 15 til 20 minutter på en lett oljet stekeplate på 25 x 38 cm (10 x 15 tommer), eller til kjøttbollene ikke er rosa i midten.