Kohlrabi og Mâche-salat

Kohlrabi og Mâche-salat

oppskrift på en deilig og sunn kohlrabi og mâche salat, perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 mellomstore kohlrabi (totalt 900 gram)
  • 1/2 liten rød løk
  • 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer kapers, drenert
  • 2 unser mâche (lammesalat; ca. 4 kopper) eller annen liten, myk salat
  • Utstyr: en justerbar skivemaker

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell kålrot. Skjær den i veldig tynne skiver med en skiver, og legg dem i en bolle.
  2. 2Skjær løk veldig tynt med skiver, skyll den deretter i en sikt og tørk den forsiktig.
  3. 3Rør inn i kålroten.
  4. 4Bland sitronsaft, 1/4 teskje salt og en klype pepper, og rør inn olje og kapers.
  5. 5Hell over grønnsakene.
  6. 6Vend inn ruccola, og server umiddelbart.
  7. 7Skrell kålrot. Skjær den i veldig tynne skiver med en skiver og legg dem i en bolle.
  8. 8Skjær løk veldig tynt med skiver, skyll den i en sikt og tørk den forsiktig.
  9. 9Rør inn i kålroten.
  10. 10Bland sitronsaft, 1/4 teskje salt og en klype pepper, og rør inn olje og kapers.
  11. 11Hell over grønnsakene.
  12. 12Vend inn ruccola, og server umiddelbart.