
Vinklet loofah brød- og smørpickles
Lær hvordan du lager anglet loofah bread-and-butter pickles, en spennende og smakfull rett som passer perfekt til sommerens måltider. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. En skrå loofah (½ lb)
- 2 spiseskjeer kosher salt
- 2 kopper isbiter
- 1 kopp eplesidereddik
- ½ kopp vann
- ¾ kopp sukker
- 1 teskje sennepsfrø
- ½ teskje sellerifrø
- ¼ teskje gurkemeie
- 1 middels søt løk (½ lb), tynne skiver på tvers og delt i ringer
Fremgangsmåte
- 1Skrap loofah og skrell bare ryggene, deretter skjær diagonalt i 1/2-tommers tykke skiver. Vend loofah med kosher salt i en bolle, dekk deretter med is og la stå i 2 timer. Sil av og fjern eventuelt uoppløst is. Kok opp eddik, vann, sukker, sennepsfrø, sellerifrø og gurkemeie i en 1-liters non-reaktiv kjele, rør til sukkeret er oppløst. Tilsett loofah og løk, reduser varmen og la småkoke, uten lokk, i 5 minutter. Overfør sylteagurkene med væsken til en 1-liters varmebestandig glass- eller keramikkbolle og avkjøl til romtemperatur. Sett i kjøleskapet, dekket, i minst 2 dager (for å utvikle smakene) og opptil 1 måned.
- 2Skrap loofah og skrell bare ryggene, deretter skjær diagonalt i 1/2-tommers tykke skiver. Vend loofah med kosher salt i en bolle, dekk deretter med is og la stå i 2 timer. Sil av og fjern eventuelt uoppløst is.
- 3Kok opp eddik, vann, sukker, sennepsfrø, sellerifrø og gurkemeie i en 1-liters non-reaktiv kjele, rør til sukkeret er oppløst. Tilsett loofah og løk, reduser varmen og la småkoke, uten lokk, i 5 minutter.
- 4Overfør sylteagurkene med væsken til en 1-liters varmebestandig glass- eller keramikkbolle og avkjøl til romtemperatur. Sett i kjøleskapet, dekket, i minst 2 dager (for å utvikle smakene) og opptil 1 måned.




