Vinklet loofah brød- og smørpickles

Vinklet loofah brød- og smørpickles

Lær hvordan du lager anglet loofah bread-and-butter pickles, en spennende og smakfull rett som passer perfekt til sommerens måltider. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. En skrå loofah (½ lb)
  • 2 spiseskjeer kosher salt
  • 2 kopper isbiter
  • 1 kopp eplesidereddik
  • ½ kopp vann
  • ¾ kopp sukker
  • 1 teskje sennepsfrø
  • ½ teskje sellerifrø
  • ¼ teskje gurkemeie
  • 1 middels søt løk (½ lb), tynne skiver på tvers og delt i ringer

Fremgangsmåte

  1. 1Skrap loofah og skrell bare ryggene, deretter skjær diagonalt i 1/2-tommers tykke skiver. Vend loofah med kosher salt i en bolle, dekk deretter med is og la stå i 2 timer. Sil av og fjern eventuelt uoppløst is. Kok opp eddik, vann, sukker, sennepsfrø, sellerifrø og gurkemeie i en 1-liters non-reaktiv kjele, rør til sukkeret er oppløst. Tilsett loofah og løk, reduser varmen og la småkoke, uten lokk, i 5 minutter. Overfør sylteagurkene med væsken til en 1-liters varmebestandig glass- eller keramikkbolle og avkjøl til romtemperatur. Sett i kjøleskapet, dekket, i minst 2 dager (for å utvikle smakene) og opptil 1 måned.
  2. 2Skrap loofah og skrell bare ryggene, deretter skjær diagonalt i 1/2-tommers tykke skiver. Vend loofah med kosher salt i en bolle, dekk deretter med is og la stå i 2 timer. Sil av og fjern eventuelt uoppløst is.
  3. 3Kok opp eddik, vann, sukker, sennepsfrø, sellerifrø og gurkemeie i en 1-liters non-reaktiv kjele, rør til sukkeret er oppløst. Tilsett loofah og løk, reduser varmen og la småkoke, uten lokk, i 5 minutter.
  4. 4Overfør sylteagurkene med væsken til en 1-liters varmebestandig glass- eller keramikkbolle og avkjøl til romtemperatur. Sett i kjøleskapet, dekket, i minst 2 dager (for å utvikle smakene) og opptil 1 måned.