
Syrlig tunfisk- og soltørket tomat-wrap
en frisk og smakfull wrap med tunfisk, soltørkede tomater og sitrus, perfekt for en lett lunsj eller middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1. 2 bokser (6 oz hver) lett tunfisk i vann, drennet
- 2. 1/4 kopp finhakkede soltørkede tomater
- 3. 3 ss lett majones
- 4. 2 ss hakket fersk persille
- 5. 1 ss kapers, drennet og skylt
- 6. 2 ts grovkornet eller Dijon-sennep
- 7. 4 små (20 cm) spinat- eller fullkornstortillaer
- 8. 4 blader rød salat
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland tunfisk, tomater, majones, persille og kapers. Tilsett salt og pepper. Smør 1/2 ts sennep på tortillalefsen. Legg en salatblad, og fordel deretter 1/4 tunfiskblanding på hver tortilla, spre den til innenfor 1/4 tomme av kantene, og rull sammen.