
Kål- og karvequiche
oppskrift på cabbage-caraway quiche, en smakfull og enkel rett med kål og karve. perfekt for lunsj eller middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 skiver bacon, hakket
- 2. 1/2 stor løk, hakket
- 3. 3 1/2 kopper hakket kål
- 4. 1 kopp halvhav og helmelk
- 5. 3 egg
- 6. 1 kopp revet Gruyère-ost
- 7. 1 teskje salt
- 8. 3/4 teskje karvefrø
- 9. Pepper
- 10. 1 9-tommers frossen paibunn til dypt fat, stekt i henhold til pakkens anvisninger
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190°C. Kok bacon i en stor, tung panne over middels varme i 5 minutter. Tilsett løk og sautér til den er myk, ca. 5 minutter. Tilsett kål og kok til alt væske har fordampet og kålen er gyllenbrun, rør hyppig, ca. 16 minutter. Bland sammen fløte, egg, ost, salt og karaway; krydre rikelig med pepper. Rør inn kålblandingen. Hell i paideigen. Stek til fyllet puffes opp og begynner å bli brunt, ca. 40 minutter. Server varm eller romtemperert.
- 22. Forvarm ovnen til 190°C. Kok bacon i en stor, tung panne over middels varme i 5 minutter. Tilsett løk og sautér til den er myk, ca. 5 minutter. Tilsett kål og kok til alt væske har fordampet og kålen er gyllenbrun, rør hyppig, ca. 16 minutter.
- 33. Bland sammen fløte, egg, ost, salt og karaway; krydre rikelig med pepper. Rør inn kålblandingen. Hell i paideigen. Stek til fyllet puffes opp og begynner å bli brunt, ca. 40 minutter. Server varm eller romtemperert.