Corned Beef Casserolle

Corned Beef Casserolle

Lær hvordan du lager en deilig corned beef casserole med en enkel oppskrift. Perfekt for en mettende og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke ukokt elbow-makaroni (8 unser)
  • 1/2 pund bearbeidet amerikansk ost, i terninger
  • 1 løk, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 boks (12 unser) kokt storfekjøtt
  • 2 bokser (10,75 unser) kremet kyllingsuppe
  • 2 kopper melk
  • 1 pakke (10 unser) grønne erter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen makaroni, ost, løk, grønn paprika, kokt storfekjøtt, suppe, melk og erter i en stor bolle.
  2. 2Hell dette i en lett smurt ildfast form på 23x33 cm og sett den i kjøleskapet over natten.
  3. 3Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  4. 4La retten komme opp i romtemperatur.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen i 1 time.