
Grillet ribeye-biff med chili- og spisskummen-krydderblanding
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle grillrib-eye biffer med en krydderblanding av chili og cumin. Perfekt for sommergrillen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss fersk limesaft
- 2. 1 1/4 ts chilipulver
- 3. 1/2 ts malt spisskummen
- 4. to ribeye-biffer på 1/2 tomme tykkelse (hver ca. 170 gram)
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen limejuice, chilipulver, spisskummen, salt og pepper etter smak i en bolle. Tørk av biffene med tørkepapir og fordel krydderblandingen på begge sider av hver steak. Varm opp en godt innarbeidet, ristet grillpanne over høy varme til den er varm, men ikke røykende, og grill biffene i omtrent 2 minutter på hver side for medium-rare.
- 22. Bland sammen limejuice, chilipulver, spisskummen, salt og pepper etter smak i en bolle. Tørk av biffene med tørkepapir og fordel krydderblandingen på begge sider av hver steak.
- 33. Varm opp en godt innarbeidet, ristet grillpanne over høy varme til den er varm, men ikke røykende, og grill biffene i omtrent 2 minutter på hver side for medium-rare.



