
Søtet pisket krem
Lær hvordan du lager søtet pisket krem perfekt for kaker, desserter og frukt. Enkel oppskrift med steg-for-steg guide. Nyt en lett og luftig krem til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kopp kremfløte
- 2. 2 spiseskjeer melis
- 3. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Hell kremen i en godt avkjølt bolle og tilsett sukker og vanilje. Bruk en elektrisk håndmixer eller ballongvisp, og pisk kremen til ønsket konsistens. For myke topper vil kremen være akkurat tykk nok til å holde formen i myke bølger. For stive topper vil vispene eller vispetrådene etterlate tydelige spor i kremen, og den vil stå i faste topper når vispene løftes.
- 22. Hell kremen i en godt avkjølt bolle og tilsett sukker og vanilje. Bruk en elektrisk håndmixer eller ballongvisp, og pisk kremen til ønsket konsistens. For myke topper vil kremen være akkurat tykk nok til å holde formen i myke bølger. For stive topper vil vispene eller vispetrådene etterlate tydelige spor i kremen, og den vil stå i faste topper når vispene løftes.
- 33. FORBERED SELV Kremen kan piskes opp til ett døgn i forveien, dekkes tett med plastfolie og oppbevares i kjøleskapet. Hvis væske skiller seg ut fra kremen, pisk den igjen for å blande væsken inn.
- 44. Kremen kan piskes opp til ett døgn i forveien, dekkes tett med plastfolie og oppbevares i kjøleskapet. Hvis væske skiller seg ut fra kremen, pisk den igjen for å blande væsken inn.