
Krydret spaghetti med blåskjell og rød paprika
Lær å lage en smakfull og krydret spaghetti med blåskjell og rød paprika. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 kopp grovhakket rød paprika
- 2 spiseskjeer hakket hvitløk
- 2 spiseskjeer hakket fersk oregano eller 2 1/2 teskjeer tørket
- 1/2 teskje tørket knust rød pepper
- 1 1/2 kopper knuste tomater med tilsatt puré
- 1/2 kopp tørr rødvin
- 24 små blåskjell, renset
- 3/4 pund spaghetti, nylig kokt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor, tykk gryte over middels høy varme. Tilsett paprika, hvitløk, oregano og tørket rød chili. Surr til paprikaen nesten er myk, ca. 5 minutter. Tilsett tomater og vin, og la det småkoke til smakene blander seg, ca. 2 minutter. Tilsett muslinger. Dekk til og kok til muslingene åpner seg, ca. 8 minutter. Bruk tang til å overføre muslingene til en bolle (kast de som ikke åpner seg). Smak til sausen med salt og pepper. Fordel spagettien i 4 boller. Topp med saus og muslinger, og server.