Grillet marinert indrefilet av storfe av typen sirloin flap

Grillet marinert indrefilet av storfe av typen sirloin flap

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle grillede marinert sirloin flap steaks. Perfekt for sommergrilling eller helgekos. En enkel oppskrift for kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 3 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 3 spiseskjeer ren lønnesirup
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 900 gram sirloin-flankesteaks

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus, eddik, sirup, hvitløk, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje pepper i en blender til en jevn blanding. Vend biffene i blandingen. Mariner i romtemperatur i omtrent 15 minutter. Forbered en grill for direkte varme over varm kull (høy varme for gassgrill); se grillingsinstruksjoner. Kast marinaden og tørk biffene godt. Smør grillristen med olje, og grill deretter biffene, kun dekket hvis du bruker gassgrill, og snu dem av og til, totalt 6 til 8 minutter for medium-rare. La dem hvile på en tallerken, uten lokk, i 10 minutter.
  2. 2Bland soyasaus, eddik, sirup, hvitløk, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje pepper i en blender til en jevn blanding. Vend biffene i blandingen. Mariner i romtemperatur i omtrent 15 minutter.
  3. 3Forbered en grill for direkte varme over varm kull (høy varme for gassgrill); se grillingsinstruksjoner.
  4. 4Kast marinaden og tørk biffene godt.
  5. 5Smør grillristen med olje, og grill deretter biffene, kun dekket hvis du bruker gassgrill, og snu dem av og til, totalt 6 til 8 minutter for medium-rare. La dem hvile på en tallerken, uten lokk, i 10 minutter.