Parker County-peppersaus

Parker County-peppersaus

oppskriften på parker county peach barbecue sauce er perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager en søt og krydret saus til kjøtt og kylling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 søt løk, hakket
  • 85 gram smør
  • 4 lokale ferske ferskner, skrellet og hakket
  • 3 ancho-chili, fjernet stilker og frø
  • 340 gram ketchup
  • 1/2 bunt hakket korianderblad
  • 85 gram brunt sukker
  • 85 gram bourbon
  • 1 lime, presset saft
  • 1 pint kyllingkraft
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Surr løken i smør til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke.
  2. 2La det småkoke i omtrent 15 minutter.
  3. 3Kjør suppen glatt med en stavmikser, og sjekk krydderet. Avkjøl til romtemperatur og oppbevar i kjøleskapet.