
Parker County-peppersaus
oppskriften på parker county peach barbecue sauce er perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager en søt og krydret saus til kjøtt og kylling.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 søt løk, hakket
- 85 gram smør
- 4 lokale ferske ferskner, skrellet og hakket
- 3 ancho-chili, fjernet stilker og frø
- 340 gram ketchup
- 1/2 bunt hakket korianderblad
- 85 gram brunt sukker
- 85 gram bourbon
- 1 lime, presset saft
- 1 pint kyllingkraft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Surr løken i smør til den er myk. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke.
- 2La det småkoke i omtrent 15 minutter.
- 3Kjør suppen glatt med en stavmikser, og sjekk krydderet. Avkjøl til romtemperatur og oppbevar i kjøleskapet.





