
Grillet mahi mahi
oppskrift på grillede mahi mahi med smakfulle krydder. perfekt for en sunn og rask middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 pund skinnet, benfri mahi mahi, skåret i biter
- 3/4 (4,5 unser) krukke med hermetisk hakket hvitløk
- 1/2 kopp smør, i terninger
- 1 stor løk, hakket
- Saften av 1 1/2 sitroner
- 1/2 kopp tørr hvitvin
- 1 1/2 (10 unser) bokser med hakkede tomater med grønne chilipepper
- salt og pepper etter smak
- 8 unser revet pepperjack-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til høy varme.
- 2Legg mahi mahi i en aluminiumsfolieform, og vend den med hvitløken for å dekke. Fordel smøret jevnt i formen. Fordel løk over fisken. Hell over sitronsaft, vin og hakkede tomater med grønne chilipepper. Krydre med salt og pepper. Dekk formen tett med aluminiumsfolie.
- 3Plasser formen på grillristen, og kok fisken i 35 minutter, eller til den lett kan deles i flak med en gaffel. Strø over ost før servering.





