Grillet mahi mahi

Grillet mahi mahi

oppskrift på grillede mahi mahi med smakfulle krydder. perfekt for en sunn og rask middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 pund skinnet, benfri mahi mahi, skåret i biter
  • 3/4 (4,5 unser) krukke med hermetisk hakket hvitløk
  • 1/2 kopp smør, i terninger
  • 1 stor løk, hakket
  • Saften av 1 1/2 sitroner
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 1 1/2 (10 unser) bokser med hakkede tomater med grønne chilipepper
  • salt og pepper etter smak
  • 8 unser revet pepperjack-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til høy varme.
  2. 2Legg mahi mahi i en aluminiumsfolieform, og vend den med hvitløken for å dekke. Fordel smøret jevnt i formen. Fordel løk over fisken. Hell over sitronsaft, vin og hakkede tomater med grønne chilipepper. Krydre med salt og pepper. Dekk formen tett med aluminiumsfolie.
  3. 3Plasser formen på grillristen, og kok fisken i 35 minutter, eller til den lett kan deles i flak med en gaffel. Strø over ost før servering.