Hello Fresh Mobile Banner
Brandy Bishop

Brandy Bishop

lær hvordan du lager en deilig brendy bishop med våre enkle oppskriftstips. perfekt for dessert eller koselige kvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 stor appelsin
  • ca. 20 nellikspiker
  • 2 spiseskjeer sukker (brunt hvis du foretrekker det)
  • 1 kvart portvin
  • 6 unser brandy

Fremgangsmåte

  1. 1Stikk nellik i appelsinen og rist den i en ovn på 175°C i 30 minutter. Ta den ut, del den i fire deler, og legg den i en tykk kjele sammen med sukkeret og portvinen. Varm opp i 20 minutter uten at vinen koker. Hell en unse brandy i seks oppvarmede 6-ounce krus og fyll opp med den varme vinen.
  2. 2Stikk nellik i appelsinen og rist den i en ovn på 175°C i 30 minutter. Ta den ut, del den i fire deler, og legg den i en tykk kjele sammen med sukkeret og portvinen. Varm opp i 20 minutter uten at vinen koker. Hell en unse brandy i seks oppvarmede 6-ounce krus og fyll opp med den varme vinen.