Hello Fresh Mobile Banner
Southwest Panzanella

Southwest Panzanella

oppskrift på southwest panzanella, en frisk og smakfull salat med inspirasjon fra sørvestlige smaker. perfekt til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 øre med mais
  • 2 teskjeer rødvinseddik
  • 1/4 teskje revet hvitløk
  • 1/2 kopp vann
  • 3 kopper godt pakket surdeigsbrød i biter, uten skorpe
  • 1 kopp hakket rød løk
  • 1/2 kopp hakket Anaheim-chili eller jalapeño
  • 1/2 kopp hakket fersk koriander
  • 1 spiseskje fersk limejuice
  • 2 kopper kokte kikerter, drenert og skylt
  • 1/2 avokado, hakket
  • 3 store faste, modne tomater, hakket, eller 10 cherrytomater, delt i to
  • 1 agurk, skrelt og frøet
  • 1/3 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1/3 kopp revet cheddarost
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 2 teskjeer chilipulver
  • 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett maisen og la vannet koke opp igjen. Dekk til kjelen, slå av varmen, og la maisen ligge i 8 til 10 minutter. (Hvis du bruker en elektrisk komfyr, ta kjelen av platen.) Overfør maisen til en tallerken for å la den avkjøle. (Eller kok maisen i mikrobølgeovnen.) I en stor bolle, bland rødvinseddik og hvitløk med vannet. Tilsett brødet og vend godt med hendene. Sett til side.
  2. 2I en stor salatbolle, bland løk, chili eller pepper, koriander, limesaft, kikerter, avocado, tomater, agurk, Jack-ost og cheddarost. Skrap maiskornene av kolben og ha dem i bollen, og tilsett spisskummen og chilipulver. Vend godt.
  3. 3Klem ut overflødig fuktighet av brødet, og ha det i salaten, og vend igjen. Drypp olivenolje over salaten, og vend igjen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst en time. Vend godt før servering.