
Dekorativ glasur
lær hvordan du lager dekorativ icing for kaker og cupcakes. enkle tips og oppskrifter for vakre resultater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (1-lb) eske med melis
- 2. 4 teskjeer med pulverisert eggehvite (ikke rehydrert), for eksempel Just Whites
- 3. 1/3 kopp vann
- 4. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 5. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Pisk sammen alle ingrediensene i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er akkurat blandet, ca. 1 minutt. Øk hastigheten til høy og fortsett å piske til glasuren danner stive topper, ca. 3 minutter med en kjøkkenmaskin eller 10 minutter med en håndmikser. Hvis du ikke skal bruke glasuren med én gang, dekk overflaten med et fuktet kjøkkenpapir, og dekk deretter bollen med plastfolie.
- 22. Pisk sammen alle ingrediensene i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er akkurat blandet, ca. 1 minutt.
- 33. Øk hastigheten til høy og fortsett å piske til glasuren danner stive topper, ca. 3 minutter med en kjøkkenmaskin eller 10 minutter med en håndmikser. Hvis du ikke skal bruke glasuren med én gang, dekk overflaten med et fuktet kjøkkenpapir, og dekk deretter bollen med plastfolie.