Venice High School-kirsebærsmørkjeks

Venice High School-kirsebærsmørkjeks

Lær hvordan du lager deilige kirsebærsmørkjeks inspirert av venice high school. Enkel oppskrift, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper smør, myknet
  • 2. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 3. 2 kopper melis
  • 4. 1/4 teskje salt
  • 5. 4 1/2 kopper siktet hvetemel
  • 6. 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 7. 1/2 kopp hakkede maraschino-kirsebær

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen smør, vanilje og melis til en jevn deig. Bland inn salt, og rør deretter inn melet for hånd til deigen er fast. Tilsett valnøtter og kirsebær, og bland inn i deigen, kna som brød på en ren, melet overflate.
  3. 33. Rull deigen til baller på størrelse med pingpongballer, og legg dem på ugreide bakepapirkledde stekebrett. Trykk ned ballene med en gaffel for å lage et kryssmønster på toppen.
  4. 44. Stek i 15 til 17 minutter i den forvarmede ovnen. La dem stå på bakepapiret i noen minutter før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.