Italienske biscotti

Italienske biscotti

Lær hvordan du lager autentiske italienske biscotti hjemme. Denne oppskriften gir sprø og smakfulle kjeks, perfekte til kaffen eller teen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1, 12 unser smør
  • 1 ¾ kopper hvitt sukker
  • 6 egg
  • 1 teskje anis ekstrakt
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 6 kopper hvetemel
  • ½ teskje salt
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 8 unser hakkede mandler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen. Tilsett egg ett om gangen; pisk til det er luftig. Rør inn anis- og vaniljeekstrakt. Sikt sammen mel, bakepulver og salt; tilsett det i eggeblandingen sammen med de hakkede mandlene. Rør med en skje, og når deigen begynner å samle seg, elt den for hånd.
  3. 3Del deigen i fire deler. Rull hver del til en logg på omtrent 38 centimeter (15 tommer). Legg loggene på bakepapirkledde stekebrett, to per brett, med den lange siden på langs. Flate ut loggene til de er ca. 8 centimeter (3 tommer) brede, med en liten hump i midten. Stek i 25–30 minutter i den forvarmede ovnen; brødene skal være faste. Skjær brødene i diagonale skiver på ca. 1,3 centimeter (½ tomme) bred, legg skivene på bakepapiret og sett dem tilbake i ovnen. Rist dem på den ene siden, snu dem deretter for å riste den andre siden. Dette tar omtrent 7–10 minutter.