
Krydret gresskar-chili
oppskrift på spicy pumpkin chili, en varm og krydret rett perfekt for høstsesongen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 teskje knuste rød pepperflak, eller etter smak
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1/2 stor løk, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 rød paprika, hakket
- 1 (425 gram) boks kidneybønner, skylt og drenert
- 1 (425 gram) boks svarte bønner, skylt og drenert
- 1 (425 gram) boks Great Northern-bønner, drenert og skylt
- 1 (225 gram) boks tomatsaus
- 1 (115 gram) boks tomatsaus med hvitløk og løk
- 2 (410 gram) bokser med hakkede tomater med lite biter
- 1 (410 gram) boks med brent, hakkede tomater
- 1 (425 gram) boks gresskarpuré
- 2 teskjeer gresskarpietspice
- 2 teskjeer chilipulver
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 teskje salt, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme; kok og rør inn storfekjøttet i pannen til det er smuldret og ikke lenger rosa, ca. 5 minutter. Rør inn rød pepperflak, hvitløk og løk; fortsett å koke til storfekjøttet har fått farge og løken har blitt myk og gjennomsiktig. Tilsett grønn og rød paprika og kok i ytterligere 5 minutter.
- 2Mens storfekjøttet koker, bland kidneybønner, svarte bønner, Great Northern-bønner, tomatsaus, tomatsaus med hvitløk og løk, hakkede tomater, ildrøkte hakkede tomater og gresskarpuré i en stor slow cooker. Krydre med gresskarpievare, chilipulver, spisskummen og salt. Rør inn det malte storfekjøttet.
- 3La det småkoke på lav varme til chilien er varm, ca. 1 til 2 timer.