Baby Bok Choy med bacon, løk og smørbønner

Baby Bok Choy med bacon, løk og smørbønner

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel rett med baby bok choy, bacon, løk og smørbønner. Perfekt for en sunn og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skiver bacon, kuttet i 1/4-tommers biter (ca. 113 gram)
  • 1 pund baby bok choy (ca. 4 hoder)
  • 1/2 løk, tynne skiver
  • Én 15-unse boks smørbønner, drenert og skylt
  • 1 spiseskje hvit balsamicoeddik
  • Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett baconen i en stor stekepanne og kok over middels varme, rør av og til, til den er brun og sprø, ca. 6 minutter. Mens baconet koker, kutt stilkene fra bok choy i 2,5 cm store biter og de bladete toppene i 7,5 cm biter.
  2. 2Tilsett løken i baconet og kok, rør av og til, til den er lett myknet, 4 til 5 minutter. Ha i bønnene og rør til de er gjennomvarme, ca. 2 minutter. Overfør grønnsakene med en hullsleiv til en bolle, og la fettet bli igjen i pannen.
  3. 3Tilsett stilkene fra bok choy i pannen, øk varmen til middels høy og kok, rør av og til, til de er lett myke, ca. 2 minutter. Tilsett bok choy-bladene og kok, rør av og til, til de visner, ca. 1 minutt. Ta pannen av varmen og rør inn eddiken. Returner løk- og bønnemiksen til pannen og smak til med salt. Server varm eller romtemperert.