
Sensasjonell biffsmørbrød
oppskriften på en sensationell steak sandwich som vil imponere. perfekt til lunsj eller middag med saftig kjøtt og sprø brød.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 2. 450 gram tynne skiver av biffstrimler av mørbrad
- 3. 225 gram ferske sopp i skiver
- 4. 1 grønn paprika, renset og skåret i strimler
- 5. 1 middels stor løk, skivet
- 6. 10 skiver provoloneost
- 7. 1 baguette eller fransk brød
- 8. 1 boks (400 g) storfebuljong
- 9. 1/2 teskje salt
- 10. 1/2 teskje malt svart pepper
- 11. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 12. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 13. 1/8 teskje rød pepperflak
- 14. 1/4 kopp Pinot Noir eller annen tørr rødvin
- 15. 1/2 kopp ferdig horseradsj (valgfritt)
- 16. 1/2 kopp brunsennep (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett storfekjøttet, og stek til det er godt brunet. Tilsett sopp, paprika og løk; stek og rør til det begynner å bli mørt, ca. 5 minutter.
- 22. I en slow cooker, bland sammen storfebuljongen, salt, pepper, Worcestershire-saus, rød pepperflak og rødvin. Overfør storfekjøttet og grønnsakene til slow cookeren, og rør for å blande. Dekk til, og kok på høy varme i 3 til 4 timer, til storfekjøttet er svært mørt.
- 33. Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F). Sil av væsken fra slow cookeren, og spar den til dipping. Skjær det franske brødet langsomt på langs, som en sub-sandwich. Bland sammen horseradish og sennep; smør det på innsiden av brødet. Legg skiver av provoloneost på begge sider av brødet, og fyll med storfekjøttet og grønnsakene. Lukk brødet, og pakk hele smørbrødet inn i aluminiumsfolie.
- 44. Stek i 10 til 15 minutter i den forvarmede ovnen. For et sprøere brød, kan du steke det uten aluminiumsfolie. Skjær i porsjoner, og server med saften fra slow cookeren til dipping.