Jim og Nick's coleslaw

Jim og Nick's coleslaw

Lær hvordan du lager en deilig coleslaw med jim n nick's oppskrift. Perfekt som tilbehør til grilling og sommermat. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hode på 1 2-punds grønnkål, delt i fire, kjernet, skåret på tvers i 1/8-tommers tykke skiver (ca. 14 kopper)
  • 1 1/4 kopper eplecidereddik
  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp revne, skrelte gulrøtter
  • 4 grønne løk, tynne skiver
  • 1/4 kopp majones

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kål i en stor bolle. Tilsett eddik og sukker; vend godt slik at det dekker. Dekk til og la stå i 30 minutter. Vend kålen godt igjen; dekk til og la stå i ytterligere 30 minutter. Sil av kålen. FORHÅNDSLAG: Kan lages 8 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Overfør den silte kålen til en annen stor bolle. Tilsett gulrøtter, grønn løk og majones; vend godt slik at det blandes. Krydre med salt og pepper etter smak.
  2. 2Legg kål i en stor bolle. Tilsett eddik og sukker; vend godt slik at det dekker. Dekk til og la stå i 30 minutter. Vend kålen godt igjen; dekk til og la stå i ytterligere 30 minutter. Sil av kålen. FORHÅNDSLAG: Kan lages 8 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  3. 3Overfør den silte kålen til en annen stor bolle. Tilsett gulrøtter, grønn løk og majones; vend godt slik at det blandes. Krydre med salt og pepper etter smak.