Hello Fresh Mobile Banner
Rødkålsalat med grønt eple, tyttebærsyltetøy og ristede valnøtter

Rødkålsalat med grønt eple, tyttebærsyltetøy og ristede valnøtter

oppskrift på en frisk og smakfull rødkålssalat med grønt eple, tyttebærsyltetøy og ristede valnøtter, perfekt for høst- og vintermåltider

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer tyttebærsyltetøy, delt
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 spiseskje rødvinseddik
  • 1/2 kopp rapsolje
  • 1 stor, uskadet Granny Smith-eple, grovt revet, delt
  • 1/2 kopp valnøtt-halvdelinger, ristet, delt
  • 4 kopper tynne skiver av rødkål

Fremgangsmåte

  1. 1Kjør puré av 1 spiseskje sylte, sennep og eddik i en blender. Mens maskinen går, tilsett gradvis olje. Smak til dressingen med salt og pepper. Sett til side en fjerdedel av den revne eplet og noen valnøtt-halvdel til pynt. Vend kål, de resterende 2 spiseskjeene sylte, eplet og valnøttene i en stor bolle. Vend inn nok dressing til å dekke. Smak til med salt og pepper. Pynt med den reserverte revne eplet og valnøtt-halvdelene, og server.
  2. 2Kjør puré av 1 spiseskje sylte, sennep og eddik i en blender. Mens maskinen går, tilsett gradvis olje. Smak til dressingen med salt og pepper.
  3. 3Sett til side en fjerdedel av den revne eplet og noen valnøtt-halvdelene til pynt. Vend kål, de resterende 2 spiseskjeene sylte, eplet og valnøttene i en stor bolle. Vend inn nok dressing til å dekke. Smak til med salt og pepper. Pynt med den reserverte revne eplet og valnøtt-halvdelene, og server.