Zucchini fylt med fetaost og ovnsbakte røde paprika

Zucchini fylt med fetaost og ovnsbakte røde paprika

oppskrift på zucchini fylt med fetaost og grillede røde paprika. enkel, sunn og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • To 2 stk. 6-unse zucchini legger du:
  • 1/3 kopp finhakket, avrent, hermetisk soltørket rød paprika
  • 1/3 kopp finhakket, avrent fetaost
  • 1/8 teskje tørket oregano, smuldret
  • Nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm broileren. Skjær zucchini på tvers i 2,5 cm tykke skiver, kast endene, og bruk en melonskrape til å skrape ut midten av hver skive, slik at det blir igjen 1/16 tomme tykke skall, og sett midtene til side for en annen bruk. I en damper satt over småkokeende vann damper du zucchini-skallene, dekket, i 4 minutter, eller til de er akkurat møre, men fortsatt lysegrønne. Overfør skallene til papirhåndklær for å renne av, opp ned. I en liten bolle blander du sammen grillede paprika, fetaost, oregano og svart pepper, og fordeler fyllet i hver skall. Plasser skallene i en lett oljet, lav, ildfast bakeform og gratiner dem ca. 10 cm fra varmekilden til de bobler og begynner å bli gyldne, ca. 4 minutter.