Zucchini fylt med fetaost og ovnsbakte røde paprika
oppskrift på zucchini fylt med fetaost og grillede røde paprika. enkel, sunn og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- To 2 stk. 6-unse zucchini legger du:
- 1/3 kopp finhakket, avrent, hermetisk soltørket rød paprika
- 1/3 kopp finhakket, avrent fetaost
- 1/8 teskje tørket oregano, smuldret
- Nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm broileren. Skjær zucchini på tvers i 2,5 cm tykke skiver, kast endene, og bruk en melonskrape til å skrape ut midten av hver skive, slik at det blir igjen 1/16 tomme tykke skall, og sett midtene til side for en annen bruk. I en damper satt over småkokeende vann damper du zucchini-skallene, dekket, i 4 minutter, eller til de er akkurat møre, men fortsatt lysegrønne. Overfør skallene til papirhåndklær for å renne av, opp ned. I en liten bolle blander du sammen grillede paprika, fetaost, oregano og svart pepper, og fordeler fyllet i hver skall. Plasser skallene i en lett oljet, lav, ildfast bakeform og gratiner dem ca. 10 cm fra varmekilden til de bobler og begynner å bli gyldne, ca. 4 minutter.