
Biff- og løksandwich med horseradish-majones
Lær hvordan du lager deilige steak and onion sandwiches med kremet horseradish mayonnaise. Perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 ss smør, delt
- 1 middels stor rød løk, tynne skiver i runde biter
- 1 ½ pund rib-eye biff, ca. 2 cm tykk
- ¼ kopp majones
- 2 ss ferdiglaget horseradish
- 2 kaiserbrød, delt horisontalt og lett ristet
- 1 kopp ruccula
Fremgangsmåte
- 1Smelt 2 spiseskjeer smør i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett løk; sautér til den er myk og lett brunet, ca. 5 minutter. Overfør til en tallerken. Tilsett resten av smøret, 1 spiseskje, i pannen og øk varmen til medium-høy. Krydre biffen med salt og pepper på begge sider. Legg den i pannen og kok til ønsket stekegrad, ca. 2 minutter per side for medium-rare. Overfør biffen til en arbeidsflate; dekk til og la den hvile i 5 minutter. I mellomtiden, bland majones og horseradish i en liten bolle. Smør blandingen på de kuttede sidene av brødene. Skjær biffen i tynne skiver. Legg kjøttskivene på bunnen av brødene. Topp med løk og ruccola, deretter på med toppene av brødene, og server.
- 2Smelt 2 spiseskjeer smør i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett løk; sautér til den er myk og lett brunet, ca. 5 minutter. Overfør til en tallerken.
- 3Tilsett resten av smøret, 1 spiseskje, i pannen og øk varmen til medium-høy. Krydre biffen med salt og pepper på begge sider. Legg den i pannen og kok til ønsket stekegrad, ca. 2 minutter per side for medium-rare. Overfør biffen til en arbeidsflate; dekk til og la den hvile i 5 minutter.
- 4I mellomtiden, bland majones og horseradish i en liten bolle. Smør blandingen på de kuttede sidene av brødene. Skjær biffen i tynne skiver. Legg kjøttskivene på bunnen av brødene. Topp med løk og ruccola, deretter på med toppene av brødene, og server.





