Egg, bånd og parmesan-suppe

Egg, bånd og parmesan-suppe

oppskrift på egg ribbon og parmesan suppe. en kremet, smakfull forrett som er perfekt for en rask og enkel middag. passer for hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 store egg
  • 3/4 kopp revet Parmesanost, delt
  • 6 kopper kyllingkraft med lavt saltinnhold
  • 3/4 kopp små pasta (som acini di pepe eller orzo)
  • Hakket fersk italiensk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Visp egg og 3 spiseskjeer Parmesanost i en liten bolle for å blande det. Kok opp kyllingkraft i en stor gryte. Tilsett pasta. Dekk til og la det småkoke til pastaen er mør, omtrent 6 minutter. Gradvis tilsett eggeblandingen i suppen, og rør konstant til eggeribbene dannes, ca. 1 minutt. La suppen småkoke i ytterligere 1 minutt. Hell suppen i boller. Strø over persille. Server, og pass på at resten av osten blir servert ved siden av.