Honning- og krydrede mandler

Honning- og krydrede mandler

oppskrift på honningkrydret mandler som er perfekt som snacks eller tilbehør. enkel å lage, med en deilig smak av honning og krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
snacks

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 6 kopper hele, skoldede mandler
  • 3. 1/3 kopp honning
  • 4. 2 teskjeer røkt paprika
  • 5. 2 teskjeer kanel
  • 6. 2 teskjeer spisskummen
  • 7. 2 teskjeer cayennepepper
  • 8. 2 spiseskjeer salt
  • 9. 4 spiseskjeer sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 300 grader.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på høy varme, og tilsett olivenolje.
  3. 3Ha mandlene i pannen, rist dem i 1 minutt under omrøring ofte, og skru ned varmen til lav.
  4. 4Fortsett å røre til mandlene er lett gyldne, ca. 6-7 minutter.
  5. 5Tilsett honning, krydder, salt og sesamfrø, og rør godt slik at det blir jevnt dekket.
  6. 6Fordel nøttene jevnt på et stort bakepapirkledd stekebrett, og sett det i ovnen til honningen er tørr, ca. 10-15 minutter.
  7. 7La nøttene avkjøle før servering.