
Honning- og krydrede mandler
oppskrift på honningkrydret mandler som er perfekt som snacks eller tilbehør. enkel å lage, med en deilig smak av honning og krydder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
snacks
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 2. 6 kopper hele, skoldede mandler
- 3. 1/3 kopp honning
- 4. 2 teskjeer røkt paprika
- 5. 2 teskjeer kanel
- 6. 2 teskjeer spisskummen
- 7. 2 teskjeer cayennepepper
- 8. 2 spiseskjeer salt
- 9. 4 spiseskjeer sesamfrø
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 300 grader.
- 2Varm opp en stor stekepanne på høy varme, og tilsett olivenolje.
- 3Ha mandlene i pannen, rist dem i 1 minutt under omrøring ofte, og skru ned varmen til lav.
- 4Fortsett å røre til mandlene er lett gyldne, ca. 6-7 minutter.
- 5Tilsett honning, krydder, salt og sesamfrø, og rør godt slik at det blir jevnt dekket.
- 6Fordel nøttene jevnt på et stort bakepapirkledd stekebrett, og sett det i ovnen til honningen er tørr, ca. 10-15 minutter.
- 7La nøttene avkjøle før servering.