Hello Fresh Mobile Banner
Wedge Salad

Wedge Salad

lær hvordan du lager en deilig wedge salad med friske grønnsaker og smakfull dressing. perfekt som forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 unser skivet bacon i 1-tommers tykke biter
  • 1/2 finhakket liten sjalottløk
  • 3/4 kopp rømme
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1/2 kopp smuldret mild blåmuggost
  • kosher-salt, nykvernet svart pepper
  • 1 liten hodesalat av isbergsalat
  • 1/4 tynnskåret liten rød løk

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt 115 gram skivet bacon i 2,5 cm tykke biter og kok i en middels stor stekepanne på middels lav varme, rør ofte, til det er sprøtt, ca. 5–7 minutter; overfør til en tallerken med papirhåndkle. Visp sammen 1/2 finhakket liten sjalottløk, 3/4 kopp rømme, 1/2 kopp kulturmelk, 1 ss hakket frisk gressløk og 1 ss hvitvinseddik i en liten bolle; vend inn 1/2 kopp smuldret mild blåmuggost. Juster konsistensen med rømme eller kulturmelk etter behov. Krydre dressingen rikelig med kosher-salt, nykvernet svart pepper og mer eddik etter smak. Kutt ett lite hode isbergsalat i fire båter; legg på tallerkener og hell dressing over. Topp med bacon, 1/4 tynne skiver av liten rødløk, og mer smuldret blåmuggost og hakket gressløk.
  2. 2Kutt 115 gram skivet bacon i 2,5 cm tykke biter og kok i en middels stor stekepanne på middels lav varme, rør ofte, til det er sprøtt, ca. 5–7 minutter; overfør til en tallerken med papirhåndkle. Visp sammen 1/2 finhakket liten sjalottløk, 3/4 kopp rømme, 1/2 kopp kulturmelk, 1 ss hakket frisk gressløk og 1 ss hvitvinseddik i en liten bolle; vend inn 1/2 kopp smuldret mild blåmuggost. Juster konsistensen med rømme eller kulturmelk etter behov. Krydre dressingen rikelig med kosher-salt, nykvernet svart pepper og mer eddik etter smak. Kutt ett lite hode isbergsalat i fire båter; legg på tallerkener og hell dressing over. Topp med bacon, 1/4 tynne skiver av liten rødløk, og mer smuldret blåmuggost og hakket gressløk.