Hello Fresh Mobile Banner
Maiskaker med laksikaviar

Maiskaker med laksikaviar

oppskrift på deilige corn cakes toppet med frisk lakserogn, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og smaker fantastisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 5 spiseskjeer gult maismel
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/4 teskje natron
  • 1/4 teskje salt
  • en klype sukker
  • 1/3 kopp tint frossen mais
  • 1 stort egg
  • 1/4 kopp godt ristet kulturmelk
  • 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 1 spiseskje klarnet smør
  • 1/2 kopp rømme
  • ca. 115 gram lakserogn
  • Pynt: skivet rødløk

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle visp sammen maismel, mel, natron, salt og sukker. Hakk maisen grovt, og i en annen bolle rør sammen med egg, kulturmelk og gressløk. Rør inn maismelblandingen og la røren stå i 15 minutter. I en 25 cm non-stick stekepanne varm opp 1 teskje smør over middels varme til skummet legger seg, og legg røren i teskjeer i pannen, uten å overfylle (ca. 10 stk). Stek kakene til de er gylne, ca. 1 minutt på hver side, og legg dem på kjøkkenpapir for å renne av. Gjør flere kaker på samme måte. Topp de varme maiskakene med rømme og rogn, og pynt med løk.