Rum Fustian
oppdag hvordan du lager rum fustian, en klassisk engelsk dessert med rom og krem. enkel oppskrift og tips for perfekt resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 6 eggeplommer
- 1 kvart øl eller ale
- 1 pint gin
- 1 pint medium tørr sherry
- 1 kanelstang
- En klype muskatnøtt
- Sitronzest med vri
Fremgangsmåte
- 1Pisk eggeplommene til de blir lyse og skummende. Rør inn ølet; rør inn ginen. Ha sherryen i en kjele sammen med kanel, muskatnøtt og sitrusskall, og varm opp til kokepunktet. Fjern kanelen. Pisk det varme vinen inn i eggeblandingen, og server umiddelbart, mens det fortsatt er varmt, i oppvarmede 8-ounce krus.
- 2Pisk eggeplommene til de blir lyse og skummende. Rør inn ølet; rør inn ginen. Ha sherryen i en kjele sammen med kanel, muskatnøtt og sitrusskall, og varm opp til kokepunktet. Fjern kanelen. Pisk det varme vinen inn i eggeblandingen, og server umiddelbart, mens det fortsatt er varmt, i oppvarmede 8-ounce krus.



