Hello Fresh Mobile Banner
Fiskekaker

Fiskekaker

Lær hvordan du lager deilige fish cakes med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask forrett eller hovedrett. Enkel å følge og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 stor russetpotet, stekt og skrelt
  • 4 skiver bacon, hakket
  • 4 vårløk (bare de hvite delene), hakket
  • 450 gram kokt torsk, i flak (rest er helt i orden)
  • 1/2 kopp frosne erter (valgfritt)
  • 1 egg, pisket
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 kopper knuste maisflak eller Corn Chex
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 6 hamburgerbrød eller briochebrød

Fremgangsmåte

  1. 1Mos potetene i en stor bolle.
  2. 2I en liten stekepanne, kok bacon og vårløk til kjøttet er sprøtt, ca. 5 minutter.
  3. 3Tilsett bacon og vårløk i bollen. Bland inn torsk, erter (hvis du bruker det), egg, salt og pepper.
  4. 4Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  5. 5Ha maisflak- eller Chex-krummer i en flat skål. Form torskeblandingen til 6 runde kaker på tre tommer. Trykk alle sider av kakene i krummene.
  6. 6Varm opp oljen i en stekepanne over middels høy varme.
  7. 7Stek kakene i 1 til 2 minutter på hver side.
  8. 8Server dem på brødene, med tartarsaus eller majones.