Rød Sangria

Rød Sangria

Lær hvordan du lager den perfekte red sangria med vår enkle oppskrift. En populær drikk for sommerfesten eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 2 appelsiner, tynne skiver
  • 1 sitron, tynne skiver
  • 1 lime, tynne skiver
  • 4 kopper ferske faste frukter, forberedt og skåret i passende biter
  • 1 gallon fyldig tørr rødvin, for eksempel Cabernet Sauvignon
  • 1 1/2 til 2 kopper appelsinlikør, for eksempel Cointreau eller Triple Sec
  • 1 1/2 kopper Presidente-brandy
  • 2 bunt lemon verbena, vasket og stilket (omtrent 2 kopper)
  • Ferske myke frukter, forberedt og skåret i passende biter
  • Club soda, champagne eller musserende vin

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sitrusfruktskiver og andre faste frukter i en stor, ikke-reaktiv beholder. Tilsett vin, likør, brennevin og sitronverbena. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten (eller opptil 3 dager). Når den skal serveres, legg noen myke frukter i hvert vinglass og fyll opp til to tredjedeler med sangria. Topp med en skvett club soda.
  2. 2Bland sitrusfruktskiver og andre faste frukter i en stor, ikke-reaktiv beholder. Tilsett vin, likør, brennevin og sitronverbena. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten (eller opptil 3 dager). Når den skal serveres, legg noen myke frukter i hvert vinglass og fyll opp til to tredjedeler med sangria. Topp med en skvett club soda.