Quinoasalat

Quinoasalat

Lær hvordan du lager en enkel og sunn quinoa salat. Perfekt for sommeren eller som lett måltid. Enkel oppskrift med friske ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp quinoa
  • 1/4 kopp hakket rød paprika
  • 1/4 kopp shelled edamame
  • 1/8 hakket løk
  • 1/8 kopp tørkede sure kirsebær
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts Dijon-sennep
  • En klype sukker
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 ss solsikkefrø, shelled

Fremgangsmåte

  1. 1Kok quinoa, avkjøl og vend den sammen med rød paprika, edamame, løk og tørkede sure kirsebær. For vinaigretten med hvitvinseddik, visp sammen olivenolje, hvitvinseddik, Dijon-sennep og sukker. Tilsett salt og pepper. Bland inn 2 ss dressing (eller mer etter smak) i salaten, og dryss over 2 ss skrelte solsikkefrø.
  2. 2Kok quinoa, avkjøl og vend den sammen med rød paprika, edamame, løk og tørkede sure kirsebær.
  3. 3For vinaigretten med hvitvinseddik, visp sammen olivenolje, hvitvinseddik, Dijon-sennep og sukker. Tilsett salt og pepper. Bland inn 2 ss dressing (eller mer etter smak) i salaten, og dryss over 2 ss skrelte solsikkefrø.