
Quinoasalat
Lær hvordan du lager en enkel og sunn quinoa salat. Perfekt for sommeren eller som lett måltid. Enkel oppskrift med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp quinoa
- 1/4 kopp hakket rød paprika
- 1/4 kopp shelled edamame
- 1/8 hakket løk
- 1/8 kopp tørkede sure kirsebær
- 2 ss olivenolje
- 2 ss hvitvinseddik
- 1 ts Dijon-sennep
- En klype sukker
- Salt og pepper etter smak
- 2 ss solsikkefrø, shelled
Fremgangsmåte
- 1Kok quinoa, avkjøl og vend den sammen med rød paprika, edamame, løk og tørkede sure kirsebær. For vinaigretten med hvitvinseddik, visp sammen olivenolje, hvitvinseddik, Dijon-sennep og sukker. Tilsett salt og pepper. Bland inn 2 ss dressing (eller mer etter smak) i salaten, og dryss over 2 ss skrelte solsikkefrø.
- 2Kok quinoa, avkjøl og vend den sammen med rød paprika, edamame, løk og tørkede sure kirsebær.
- 3For vinaigretten med hvitvinseddik, visp sammen olivenolje, hvitvinseddik, Dijon-sennep og sukker. Tilsett salt og pepper. Bland inn 2 ss dressing (eller mer etter smak) i salaten, og dryss over 2 ss skrelte solsikkefrø.