
Cheesypølsepasta
oppskrift på cheesy sausage pasta, en enkel og smakfull rett med pølse og ost, perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke ukokte pasta skjell (16 unser)
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1/2 spiseskje finhakket løk
- 1 oransje paprika, tynne skiver
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1 pund italiensk pølse i løs vekt
- 1 boks (14,5 unser) hermetiske tomater
- 1 kopp kremfløte
- 1 kopp revet Parmesanost
- 1 spiseskje hakket frisk persille
Fremgangsmåte
- 1Fyll en stor kjele med lettsaltet vann, og kok opp til full rulling over høy varme. Rør inn skruene pasta, og la det koke opp igjen. Kok, av og til omrøring, til pastaen er gjennomkokt, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 13 minutter. Sil av vannet godt.
- 2Mens pastaen koker, varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok løk, oransje paprika og hvitløk i oljen til de er møre, ca. 5 minutter. Rør inn den smuldrede italienske pølsen i grønnsakene i pannen; kok og rør til kjøttet er brunet og gjennomkokt, ca. 8 minutter. Rør inn de udrente tomatene og fløten. Skru ned varmen til middels lav, og la sausen koke til den er tykk, ca. 5 minutter til.
- 3Bland pastaen med pølse- og fløtesausen, rør inn parmesanosten, og server. Pynt med hakket frisk persille.