Alfredo Blue

Alfredo Blue

oppskriften på alfredo blue gir deg en kremet og smakfull pastarett som passer perfekt til helgen eller hverdagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke fettuccini pasta (16 unser)
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, skivet
  • 115 gram blåmuggost, smuldret
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 2 kopper kremfløte
  • 1 spiseskje italiensk krydder
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok pastaen i det kokende vannet i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Varm opp olivenolje i en liten stekepanne over middels varme. Surr hvitløk i olivenoljen til den blir gyllen. Fjern hvitløken, og sett oljen til side.
  3. 3I en middels kjele over middels-lav varme, bland blåmuggost, Parmesanost og fløte. Rør til ostene er smeltet. Rør inn oljen fra hvitløkpannen. Krydre med italienske urter, salt og pepper.
  4. 4Vend sausen inn i den varme pastaen, og la den stå i 5 minutter før servering.