
Sørlig Bakt Gult Squash
oppskrift på southern baked yellow squash, en deilig og smakfull rett perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund gul sommer squash, skåret i 1-tommers terninger
- 2. 1/2 kopp tørre brødsmuler
- 3. 1/2 kopp hakket løk
- 4. 2 egg
- 5. 1/4 kopp smør, smeltet
- 6. 1 spiseskje hvitt sukker
- 7. 1 teskje salt
- 8. 1/2 teskje svart pepper
- 9. 1/4 kopp smør, smeltet
- 10. 1/4 kopp tørre brødsmuler
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 2 liter.
- 22. Legg squashen i en stor kjele, dekk med vann, og kok til den er myk, ca. 15 minutter. Sil av vannet og mos squashen til den er litt klumpete. Rør inn ½ kopp brødsmuler, løk, egg, ¼ kopp smør, sukker, salt og pepper til alt er godt blandet. Fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Drypp ¼ kopp smeltet smør over toppen av gratengen, og strø over ¼ kopp brødsmuler.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til gratengen er gjennomstekt og toppen er gyllenbrun, ca. 1 time.