Hello Fresh Mobile Banner
Panang-karri med kylling

Panang-karri med kylling

Lær hvordan du lager en autentisk panang curry med kylling. Enkel oppskrift for en smakfull og kremet thailandsk rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 spiseskjeer Panang curry paste
  • kokkeolje
  • 4 kopper kokosmelk
  • 2/3 pund skinn- og benfri kyllingbryst, i terninger
  • 2 spiseskjeer palmesukker
  • 2 spiseskjeer fiskesaus, eller etter smak
  • 6 kaffirlimeblader, revet
  • 2 ferske røde chilipepper, skivet
  • 1/4 kopp ferske thai-basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 1Frys currypasten i oljen i en stor stekepanne eller wok over middels varme til den begynner å dufte. Rør inn kokosmelken i currypasten og kok opp. Tilsett kyllingen; kok og rør til kyllingen er nesten gjennomkokt, 10 til 15 minutter. Rør inn palmesukker, fiskesaus og limeblader i blandingen; la det småkoke i 5 minutter. Smak til og juster saltinnholdet ved å tilsette mer fiskesaus om nødvendig. Pynt med skivede røde chilipepper og thai-basilikumblader før servering.